Ga direct aan de slag

Installeer de app in 1 - 2 - 3

Meld je aan op het adminportaal en wij zetten samen met jou het eerste evenement op. Nadien kan je onmiddellijk aan de slag. Download je unieke QR code en laat je bezoekers alvast inloggen om hun vrienden aan de groep toe te voegen en om tokens te bestellen.

Zo ga je aan de slag

 

 

Ga naar het adminportaal en maak een nieuw profiel aan

Wanneer je voor de eerste keer aanmeldt nemen we je mee doorheen de setup van je eerste Swjing. Dit duurt ongeveer 5 minuutjes.

Wanneer je hier klaar mee bent kom je op je dashboard terecht. Van hieruit kan je gemakkelijk alles aanpassen en verder klaarzetten.

Druk de QR code af en voeg deze toe aan je mailinglist of je drukwerk zodat anderen rechtstreeks in jouw Sjwing terechtkomen. Koppel ook je betaalprovider of gebruik de Sjwing-betaalprovider. Daarmee kan je jouw gast in-app hun tokens laten kopen. Maak het hen helemaal gemakkelijk en maak voor hen enkele goed deals met de combipacks.

Wil je graag met kassa's werken? Maak dan voor elke kassa een charger aan. Deze kan je dan op elk toestel openen met behulp van de link. Of log in op een ander apparaat en open de charger vanuit je dashboard.

Maak ook voor elk verkooppunt een collector aan. Zo kan je later de omzet van de verschillende punten uit elkaar halen. Elke collector heeft een unieke QR code die je kan downloaden en afdrukken.

Als je event helemaal klaar staat kan je het onmiddellijk gebruiken.

Voor een event met minder dan 50 gasten is het gebruik van de app gratis. Let wel op dat voor in-app aankopen transactiekosten in rekening zullen gebracht worden door de provider of door Sjwing indien je de Sjwing-betaalprovider gebruikt.

Notoken VOF

Hoekstraat 49
2470 Retie

BE 0766.794.304

Organisatorzone